2021-07-26 09:10:00• hírek • Szatmár.ro

Július végén tartják az Avas Kapuja Fesztivált

Öregfiúk focimeccs, néptáncgála, arany- és gyémántlakodalmasok köszöntése, utcabál, de Bon-Bon-koncert és Varga Miklós fellépése is Avasújvárosba azokat, akik a mindennapokból kiszakadva kikapcsolódnának, szórakozni szeretnének egy jót. A dátumot mindenki jegyezze meg jól: július 31-én és augusztus 1-jén tartják az Avas Kapuja Fesztivált.
 

Az immár ötödik kiadásához elérkezett fesztivál július 31-én rendhagyó módon indul: 17 órától egy néptánctábor zárásaként egy néptáncgálán lépnek színpadra a résztvevők. 18 órától a focipályán folytatódik majd a rendezvénysorozat: öregfiúk focimeccsre várják a drukkereket. A koncertek sora 19 órakor kezdődik a település központjában felállított nagyszínpadon.
 

Elsőként az Aris együttes lép a mikrofonok elé, 20 órától a pedig a magyarországi Bon-Bon váltja őket. 22 órától a Phoenix koncertje már utcabállá is bővül, s akinek ennyi nem elég, az az éjfélkor kezdődő szabadtéri diszkóban táncolhat hajnalig.
 

Vasárnap 10 órától ünnepi istentisztelettel folytatódik a rendezvénysorozat, melyet a Hősök emlékművének megkoszorúzása követ, természetesen a két testvértelepülés, Petneháza és Kállósemjén küldöttségeinek részvételével, majd az arany- és gyémántlakodalmat ünneplő házaspárokat köszöntik.
 

A nagyszínpadon 17 órakor kezdődik a szórakoztató műsor a helyi általános iskola gyermekeinek előadásával, majd népdal és -táncműsor kezdődik a Bokréta néptáncegyüttessel. A programban a Fekete Rózsák fellépése következik, majd az Argus együttes lép színpadra. 20 órától jól ismert és közkedvelt operettslágerek csendülnek fel a debreceni operaművészek előadásában. 
 

22 órától jól ismert slágerek csendülnek fel a Varga Miklós és a Band előadásában: elhangzik majd  természetesen a Vén Európa és az István, a király slágerei is. Az eseményt éjfélkor tűzijáték zárja.
 

Ahogy az előző évben, úgy idén is az V. Avas Kapuja Fesztivál támogatója a Szatmár Megyei Tanács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: